Valpkurs       Allmänlydnad       Bruks & Lydnad       Spår, Sök & Rapport       Agility       Rallylydnad       Nose Work      Föreläsning

AgilityAgilitydagar med Heidi Pentilää 11-12/8

4 enskilda tillfällen á 3 h
(11/8 kl 09-12 och kl 13-16, 12/8 kl 09-12 och kl 13-16)
Tema: Banträning - hunden skall kunna alla hinder
Instruktör: Heidi Pentilää
Pris: 500 kr/tillfälle
Max 6 deltagare per grupp
 
 

Jag heter Heidi Penttilä och jobbar på heltid som agilityinstruktör. Jag kommer ursprungligen från Finland men har bott i Sverige sedan 2014. Jag är utbildad ekonomimagister på Svenska Handelshögskolan i Finland med huvudämne i entreprenörskap och företagsledning och marknadsföring som biämnen. Min stora passion är företagande och kundservice. År 2020 är jag en av huvudcoacher för finska Top Team programmet, som är ett träningsprogram för ekipage som siktar mot det finska agilitylandslaget koordinerad av finska agilityförbundet.

Förutom min passion för företagandet brinner jag för mina egna hundar och agility. Jag har varit med i svenska agilitylandslaget sedan 2016 och kvalat in i landslaget med 1-3 hundar per år. Jag har haft äran att representera Sverige förutom på Nordiska mästerskapen och European Open även på VM i Tjeckien 2017 och i mitt hemland Finland 2019. Jag har fyra egna hundar; Vicky, Rosey, Ivy och Catnizz.

Mitt mål som agilityinstruktör är att hitta rätt tillvägagångssätt för varje enskilt ekipage, att utveckla varje ekipage så långt som de vill nå. Jag tummar aldrig på detaljerna eller arbetar alltid att förarna själva skall förstå varför vi gör på ett visst sätt. Jag håller kurser från nybörjare till landslagsekipage, för mig är det inte viktigt på vilken nivå ekipaget är utan att de vill lära och utveckla sig. Jag älskar hinderinlärning och grundträning. Grunträning, bra kontaktfält och slalom står nära hjärtat.

SM2019 Vicky1