Valpkurs       Allmänlydnad       Bruks & Lydnad       Spår, Sök & Rapport       Agility       Rallylydnad       Nose Work       Föreläsning      Övrigt

Föreläsningar


Näringslära för hund

När? Måndagen den 17/2 kl. 18-20
Av vem?  Åsa Sjöberg
Var?
Stora salen, övervåningen, SBK Göteborgsavdelningen
Pris? 150 kr för medlem / 200 kr för icke medlem

Föreläsningen handlar om de olika näringsämnena protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, även hundens matsmältningssystem och vad som händer med näringen i kroppen kommer att tas upp. Föreläsningen är oberoende och inte sponsrad av foderföretag.

Jag heter Åsa Sjöberg och är hundägare sedan 29 år och har läst, studerat och jobbat i många år inom detta område, bland annat som certifierad Canineopat och diplomerad Hundmassage terapeut, även som instruktör på många hundkurser fa här på SBK Göteborgsavdelningen. Jag har tränat och tävlat aktivt i flera hundsporter. Några valpkullar har det också blivit under årens lopp. Jag har även en högskoleexamen, Master of Bioanalytical Science. Jag har jobbat i läkemedelsbranschen i 30 år med bla Experimentell Nutrition (näringslära) samt forskat/jobbat med läkemedels- och näringsupptag i mag-tarmkanalen. Nu mera jobbar jag på heltid med hundfriskvård, rehab, näring för hund samt har en hundbutik. Jag brinner för hundars hälsa via bra mat och omvårdnad. Under de senaste åren har jag fördjupat mig i just hundens näringsbehov och mat vilket har resulterat i att jag nu är Certified Advanced Canine Nutrition Specialist.

Anmälan

 

Föreläsningarna sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Studiefrämjandet