Inofficiell Nose Work tävling 2019-06-09 – uttagning till Länsmästerskap

Uttagningstävlingen genomförs som TSM klass 1 men med 1-2 gömmor i varje moment och färdigmeddelande som stoppar tiden. Samtliga moment genomförs på SBK Göteborgsavdelningen, i klubbhuset och omgivande utomhusområden, 2019-06-09 med samling kl 10.00.  För att ta sig till vissa av tävlingsområdena förekommer trappor.

Regler och anvisningar för uttagningstävlingar (samt länsmästerskap och SM) finns tillgängliga på www.noseworksm.se som du som vill tävla bör läsa innan anmälan. Vi vill speciellt uppmärksamma att varje hund och varje förare endast får delta i en uttagningstävling under 2019.

Då vi för anmälan till tävlingen inte kan använda SNWK tävling måste anmälan göras via länken nedan - kontrollera alla uppgifter innan du skickar anmälan. Anmälan öppnar 2019-04-14 och sista anmälningsdag är 2019-04-28.

Pris: 100 SEK, inbetalningsinformation skickas ut vid bekräftelse av tilldelad plats.

Medlemskap i SBK Göteborgsavdelning krävs för att starta samt att ekipaget i övrigt uppfyller de officiella reglerna för att starta i klass 1 TSM. Vi kommer att göra vårt bästa för att alla anmälda ska få plats på tävlingen och kommer anpassa tidplanen efter antal anmälda. Tävlingen bedöms av auktoriserade DP-domare och begränsad feedback kommer lämnas efter respektive moment.

Frågor besvaras av Lotta Castell (mail: lotta.castell@telia.com)

Anmälan