Övrig kursverksamhet


Praktisk mental träning - VÅGA tillsammans med din hund!
med Eva Marie Wergård

2 tillfällen halvdagar
28/4 och 3/6
10.00-13.00

Vi tränar DIG - om din hund är symptomen kan du vara orsaken. Vad är då botemedlet?
Oavsett om du gått mental träning för Eva Marie Wergård tidigare eller är nyfiken för första gången så är detta en chans att få direkt feedback i olika situationer PÅ banan/plan tillsammans med din hund: vad händer med mina känslor och tankar? Vad händer med mitt beteende - min hunds beteende? Vad skulle kunna vara en bättre reaktion - HUR tar jag mig dit? Vi tar träningen ett steg till för att få en ännu större förståelse för betydelsen av mental träning i prestationssituationer.
 
Är det din första kurs i mental träning? Då får du veta mer vad mental träning innebär, du får verktyg som du tar med dig ut på banan/plan och Eva Marie kommer att guida dig för att ge dig chansen att känna den där känslan du VILL ha! Vi kommer att gå igenom fokus, känslor och tankars betydelse - hur de påverkar vår fyrbente bästis och mycket annat! 
 
Vi varvar praktik och teori i en härlig blandning! Bered dig på en berg-och-dal-bana!
 
Observera att detta är en FÖRARkurs. Hundarna kommer att få jobba och vara en del av utbildningen - men inte utbildas. Både lydnad, rally, bruks, agility etc är välkomna - vi skapar situationer oavsett gren. 
 
Begränsat antal platser! Anmälan är bindande! Sista anmälningsdag är 2018-03-27.
Kursen genomförs endast vid tillräckligt antal deltagare.
Till och med 2018-03-14 har SBK Göteborgsavdelningens medlemmar företräde.
 
Pris: 1000 kr