SBK Göteborgsavdelningens klassiker

Häng med på en annorlunda klassiker – öppen för alla!

För att ha genomfört den officiella svenska klassikern ska du inom 12 månader genomföra 4 lopp: skida Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet.
SBK Göteborgsavdelningens klassiker är en mildare variant där du under valfritt antal pass ska genomföra dessa fyra lopp under 3 månader – med tillägget att du kan genomföra dessa på alternativa sätt.

SBK klassiker

Syftet är att få fler i rörelse och kunna göra det på ett roligt och upplyftande sätt. Ta med dig hunden och/eller vännerna och genomför SBK Göteborgsavdelnings klassiker.

Du får tillgång till privat facebookgrupp och flik på hemsidan för att följa din och alla andras träningsframgångar - där gör du också din rapportering.

Deltagaravgift: 250 kr ink t-shirt efter avklarad klassiker.

Klicka här för att redovisa och se framstegen


Draghundsgrupp

Nu har Göteborgsavdelningen en egen Draghundsgrupp! Gruppen är öppen för alla medlemmar som är intresserade av och/eller håller på med drag.
I vår facebookgrupp delar vi erfarenheter och tips om träning, tävling m.m. Där annonseras även gemensamma träningstillfällen.

Välkomna in i dragets värld!

Klicka på bilden för att komma direkt till fb-sidan.
facebookKnapp


Styrdokument och andra filer

Söker du som medlem eller instruktör efter klubbens styrdokument eller andra viktiga filer - kika in på den nya sidan där vi har samlat alla viktiga dokument.
Du hittar de även under -> Om klubben -> Styrdokument och andra filer.

Saknar du något? Kontakta webbgruppen@sbkgoteborg.se

 


Funktionärshjälp sökes!

Är du intresserad av att hjälpa till som funktionär? Då har du hittat rätt. I detta inlägg kommer det kontinuerligt att läggas upp funktionärsuppdrag.

Utbildningssektorn (UBK)
Tycker du om kurser/föreläsningar/läger/clinics och att hitta på nya ideér kring dessa. Då passar du i UBK. Det behövs fler medlemmar i sektorn. Arbetsuppgifterna är att vara behjälpliga till våra instruktörer, sammanställa kursutbud, arrangera läger och clinics, hitta nya föreläsningar och andra ideér som kan vara intressanta för våra medlemmar. Är du intresserad: maila ubk@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Emelie Lundqvist.

Agilitysektorn
Är du intresserad av agility och vill hjälpa klubben att få fart på agilitysektorn igen? Som det ser ut nu finns det för få medlemmar i sektorn för att orka hålla den igång, men de som sitter där är erfarna och ser fram emot att få nya medlemmar till gruppen :)
Är du intresserad: maila agilitysektorn@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Frida Setherberg.

Köksgruppen
Köket är alltid ute efter fler medlemmar. Gruppen sköter köket vid flera tillfällen per år: tex tävlingar, utställning och andra event. Det är en bra inkörtsport för dig som är ny medlem att lära känna nya klubbkamrater och du är alltid uppskattad i köket. Intresserad? Maila koksgruppen@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Maria Kallin Lundström.