Funktionärshjälp sökes!

Är du intresserad av att hjälpa till som funktionär? Då har du hittat rätt. I detta inlägg kommer det kontinuerligt att läggas upp funktionärsuppdrag.

Utbildningssektorn (UBK)
Tycker du om kurser/föreläsningar/läger/clinics och att hitta på nya ideér kring dessa. Då passar du i UBK. Det behövs fler medlemmar i sektorn. Arbetsuppgifterna är att vara behjälpliga till våra instruktörer, sammanställa kursutbud, arrangera läger och clinics, hitta nya föreläsningar och andra ideér som kan vara intressanta för våra medlemmar. Är du intresserad: maila ubk@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Emelie Lundqvist.

Agilitysektorn
Är du intresserad av agility och vill hjälpa klubben att få fart på agilitysektorn igen? Som det ser ut nu finns det för få medlemmar i sektorn för att orka hålla den igång, men de som sitter där är erfarna och ser fram emot att få nya medlemmar till gruppen :)
Är du intresserad: maila agilitysektorn@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Frida Setherberg.

Köksgruppen
Köket är alltid ute efter fler medlemmar. Gruppen sköter köket vid flera tillfällen per år: tex tävlingar, utställning och andra event. Det är en bra inkörtsport för dig som är ny medlem att lära känna nya klubbkamrater och du är alltid uppskattad i köket. Intresserad? Maila koksgruppen@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Maria Kallin Lundström. 


Träningstävlingar lydnad och bruks

Nu är det dags att börja dra igång lite fler träningstävlingar!
Datum läggs till allteftersom. Du följer träningstävlingarna via facebook: https://www.facebook.com/groups/400251220884600/?ref=share

Vi fokuserar på Lydnadsklass START - Klass 3 och Brukslydnad Apell - Elit.
Max 10 ekipage/gång (Först till kvarn, därefter utkommer reservlista.)
Du bestämmer själv om du vill köra enligt regelboken, enstaka moment eller vadsom. Du bestämmer över din tid, och ALLA hjälps åt!
(Är det ekipage som enbart vill köra ingång på plan + max 1 kort moment så kan dom ekipagen vara utöver de 10st "ordinarie".)
Vill du ha något specialutförande på något moment så ha gärna med en lapp att ge till gruppen som är tävlingsledare.

Moment får göras om om man inte är nöjd men helst inte mer än 1 gång.

Lottning kommer att ske vilket innebär att klasserna kan hoppa i vilken ordning som helst.
Ekipage 1-5 börjar med att enbart fokusera på sin egen uppvärmning och det ni vill göra på planen.
Ekipage 6-10 börjar med att vara på planen och agera tävlingsledare, störning och hjälp. Man får själv i gruppen komma överens om i vilken ordning man vill vara tävlingsledare. Alla hjälps åt.

När första gruppen kört så tar vi en kort paus och skiftar ansvarsområde.
Vi kommer även köra gruppmoment för dom som vill ha det och då sker detta för alla samtidigt (under förutsättning att det är någon/några som inte vill och då kan agera tävlingsledare. Annars kör vi 5 och 5.

PRIS: 20kr för medlemmar och 30kr för icke medlemmar.

Anmälan sker i ett inlägg på facebook där det står ANMÄLAN på. Där ska du skriva hundens namn och klass.

Har ni några frågor är det bara att ställa dom i gruppen :)