Ny i klubben

Varmt välkommen som medlem till SBK Göteborgsavdelningen. Det är våra medlemmar som gör klubben och vi är glada att du är en del av den. På klubben finns en mängd intresseområden och vi ägnar oss åt en rad olika hundsporter. Vi är vidare till olika raser och hundar, vilket vi ser som en stor tillgång.

Vår verksamhet bygger på att vi hjälper varandra och är till största delen ideellt driven. Det finns alltid en mängd uppgifter att utföra i klubben och som vi behöver hjälpas åt med att genomföra tillsammans. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller tävlar på elitnivå, allt engagemang och hjälp man kan bidra med till klubben är guld värt. Att hjälpa till som exempelvis funktionär på någon av våra många tävlingar vi arrangerar, eller som medhjälpare på kurs och dylikt, ger dessutom nya medlemmar en chans att lära känna andra medlemmar, och äldre medlemmar en chans att lära känna de som är nya. Dessutom innebär det ofta helt unika chanser att få en inblick i olika delar av hundverksamheten och värdefulla kunskaper. Så, tveka inte om du skulle kunna tänka dig att avsätta lite tid och kraft för att ta dig an någon syssla för klubbens räkning. Alla behövs!

Tveka inte att höra av dig till någon av klubbens medlemmar eller, klubbens sektorer eller övrigt ansvariga om du har frågor som inte du hittar svar på nedan.

Alla är välkomna att skicka in text på sådant du tycker skulle vara bra att få veta till webbgruppen@sbkgoteborg.se.

Ladda hem dokument -Ny medlem- HÄR.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar!

Styrelsemedlemmar

Sektorer

webbgruppen@sbkgoteborg.se