Öppen lydnadsträning VT22

LYDNADSTRÄNING PÅ SBK GÖTEBORGSAVDELNINGEN
Vill du vara med?
Vi är ett härligt gäng som håller till på SBK Göteborgsavdelningen måndagar kl 18:00 och undrar om det finns fler som vill träna med oss?
Tre måndagar nu framöver kommer vi ha öppen träning datum 23/5, 30/5, 13/6.
Alla är välkomna att komma och testa och se om detta är något de vill hålla på med. Man behöver inte vara medlem för att delta dessa tre tillfällen, men tycker man att det är skoj och vill träna långsiktigt med oss bör man bli medlem i SBK Gbgavd (det går utmärkt att vara medlem i flera SBK-klubbar).
Denna träningsgrupp siktar mot tävlingsmål! Allt mellan startklass/appell till klass 3/elitklass.
För att träna så tävlingslikt som möjligt är vi alla engagerade i varandras träning och är den typ av träningskamrat vi själva vill ha på plan.
Du behöver inte ha tävlat för att vara med och träna men du behöver ha ambitionen att tävla och att lära dig mer!
Då vi har flertalet skytteanläggningar i närheten så förekommer det skott närheten så det kan vara bra att känna till innan man kommer hit 🌟
Fundera på tre moment du skulle vilja träna på/få hjälp att träna och sen är det bara att komma förbi SBK Gbgavd måndag 17:45 så lägger vi upp träningen därefter.
Kiosken är öppen dessa kvällar och har lite smått och gott att erbjuda.
Välkommen!
280989804_5773528749329094_341044762028061456_n


Gemensam träning Nose Work 13/6

Välkommen på gemensam noseworkträning med tema FORDON - ej instruktörsledd

Välkommen på  gemensam Noseworkträning - ej instruktörsledd. Denna gång blir det tema fordo vilket innebär att vi får hjälpas åt lite mer än vanligt. Vi kommer vara på annan plats än klubben (parkeringen till Sisjöns badplats) för att få bättre plats för fordonssök. Vi som håller i träningen har tre personbilar ni får söka på men för att få till ett ännu bättre träningspass så använder vi även gärna era bilar. Kom därför gärna i bil som du är OK med att andra (inte alltid så vana) ekipage söker på! 

Tid: Måndagen den 13 juni  klockan 18:30

Plats: Parkeringen Sisjöns Badplats

  • Tema fordon

  • Minst 3 fordon att söka på (men ju fler av er som har med egna bilar, desto fler blir det ju)

  • Doft: Eukalyptus och Lagerblad 

  • Max 15 deltagande hundar - först till kvarn. Det är OK att vara med med mer än en hund men vi flyttar inte gömmor mellan hundarna. 

  • Vi kommer dela upp oss i grupper för att hålla nere väntetiden.

  • Träningen är enbart för klubbmedlemmar.

  • Avgift 40 kr/tillfälle swishas vid träningstillfället

  • Stefan Alfredsson, Ingela Käll och Camilla Kaneflo ansvarar för att sätta ut gömmorna

  • Om du har frågor/funderingar så hör av dig till nosework[at]sbkgoteborg.se

  • Sista anmälningsdag 9 juni 2022

Observera att vi som sätter ut gömmorna inte är instruktörer inom nosework utan det här är ett tillfälle för att träna gemensamt för klubbmedlemmar.

Om inte hunden kan Lagerblad kommer det ändå finnas möjlighet att vara med. Dvs man kan delta även om man bara tränar på Eukalyptus men antalet gömmor blir färre. Tänk på att om din hund är ovan vid att träna i andra miljöer än hemma så kan en ny miljön vara nog så utmanande och svår. Eftersom vi den här gången befinner oss “ute i allmänheten” så kan det också dyka upp andra störningar i form av joggare, hundar på promenad osv.

Klicka här för anmälan!


Styrdokument och andra filer

Söker du som medlem eller instruktör efter klubbens styrdokument eller andra viktiga filer - kika in på den nya sidan där vi har samlat alla viktiga dokument.
Du hittar de även under -> Om klubben -> Styrdokument och andra filer.

Saknar du något? Kontakta webbgruppen@sbkgoteborg.se

 


Funktionärshjälp sökes!

Är du intresserad av att hjälpa till som funktionär? Då har du hittat rätt. I detta inlägg kommer det kontinuerligt att läggas upp funktionärsuppdrag.

Agilitysektorn
Är du intresserad av agility och vill hjälpa klubben att få fart på agilitysektorn igen? Som det ser ut nu finns det för få medlemmar i sektorn för att orka hålla den igång, men de som sitter där är erfarna och ser fram emot att få nya medlemmar till gruppen :)
Är du intresserad: maila agilitysektorn@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Frida Setherberg.

Köksgruppen
Köket är alltid ute efter fler medlemmar. Gruppen sköter köket vid flera tillfällen per år: tex tävlingar, utställning och andra event. Det är en bra inkörtsport för dig som är ny medlem att lära känna nya klubbkamrater och du är alltid uppskattad i köket. Intresserad? Maila koksgruppen@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Maria Kallin Lundström.