MyDog 2022 Funktionär

MYDOG 2022

Vi har samma uppdrag som tidigare år och nu är det dags att anmäla sig som funktionär!
All hjälp uppskattas från några timmar till flera dagar.

Läs mer och anmäl dig här


Klubbmästerskap lydnad

Under årets lucialydnad går också klubbens klubbmästerskap av stapeln och du som är anmäld och medlem hos SBK Göteborgsavdelningen kan vara med och tävla om att blir årets klubbmästare i lydnad!

Pris: 30 kr/start

Statuter för klubbmästerskap kan du läsa här

Klicka här för att göra din anmälan!


Återuppstart - nose worksektionen

Återuppstart - nose worksektionen

Är du intresserad av nosework?
Lördagen den 4 december kl 13.00 träffas vi för ett kort möte i klubbstugan. Vi vill återstarta verksamheten i vår sektor på klubben efter pandemi-dvalan och detta möte går ut på att planera vinterns och vårens aktiviteter.  Är du intresserad är du så varmt välkommen - oavsett om du varit aktiv hos oss tidigare eller inte!
Hoppas vi ses! I samband med mötet kommer jag  också lägga ut några gömmor så ni som vill stanna efter för ett litet gemensamt träningstillfälle är välkomna. OBS! Ej instruktörslett! Jag som kommer lägga ut gömmorna heter Karin Bojnert - ny sammankallande Nosework-sektorn.

Ni som har idéer, är intresserade eller på något sätt vill engagera er men inte kan delta på mötet - maila nosework@sbkgoteborg.se så vi vet att ni finns.


Draghundsgrupp

Nu har Göteborgsavdelningen en egen Draghundsgrupp! Gruppen är öppen för alla medlemmar som är intresserade av och/eller håller på med drag.
I vår facebookgrupp delar vi erfarenheter och tips om träning, tävling m.m. Där annonseras även gemensamma träningstillfällen.

Välkomna in i dragets värld!

Klicka på bilden för att komma direkt till fb-sidan.
facebookKnapp


Styrdokument och andra filer

Söker du som medlem eller instruktör efter klubbens styrdokument eller andra viktiga filer - kika in på den nya sidan där vi har samlat alla viktiga dokument.
Du hittar de även under -> Om klubben -> Styrdokument och andra filer.

Saknar du något? Kontakta webbgruppen@sbkgoteborg.se