Årets ekipage 2022

Dags att skicka in dina tävlingsresultat för 2022 och tävla om att bli årets ekipage!

Klicka här för att läsa statuter och skicka in dina resultat.


Gemensam NW-träning Tema Inomhus 16/1

Gemensam Nosework-träning Tema Inomhus 16 januari
 
Nu kör vi igång med den första gemensamma träningen för terminen och det blir Tema Inomhus på klubben den 16 januari.
Detta tillfälle kommer vi att få hjälpas åt lite mer än vanligt och därför är träningen kostnadsfri. Vi träffas kl. 17.00 i klubbstugan utan hundar och hjälps åt med att sätta ut gömmor.
Ansvarig för träningstillfället är Julia Järlebark, som även ser till att hydrolat finns på plats. Medlemsskap i SBK Göteborgsavdelningen är ett krav, men ingen föranmälan krävs denna gång. Observera att det inte är ett instruktörslett tillfälle utan att vi hjälper varandra!
 
Ber om ursäkt för att det är lite kort varsel, men vi bestämde oss för att köra denna träning lite spontant och hoppas att vi blir några stycken i alla fall. Välkomna!


Hydrolat-karantän klubbhuset

Hydrolat-karantän klubbhuset 29 januari - 12 februari

Den 12 februari arrangerar vi en Nose work tävling på klubben - TEM NW 1 Inomhus. Söken kommer att genomföras inne i klubbhuset. Detta innebär att vi behöver sätta klubbhuset i hydrolat-karantän 14 dagar innan tävlingen. Under perioden 29 januari-12 februari får ingen träning med hydrolat förekomma. Detta för att vi ska kunna följa SNWK:s regler för Nose work-tävlingar. Som vanligt fram till dess gäller att om man tränar på klubben använder man alltid dofthållare för att undvika smittspridning.

Stort tack på förhand för förståelsen! Har ni frågor eller funderingar maila nosework[at]sbkgoteborg.se

Glada hälsningar från Nose work-gruppen


Valberedningens förslag till styrelse 2023


Styrdokument och andra filer

Söker du som medlem eller instruktör efter klubbens styrdokument eller andra viktiga filer - kika in på den nya sidan där vi har samlat alla viktiga dokument.
Du hittar de även under -> Om klubben -> Styrdokument och andra filer.

Saknar du något? Kontakta webbgruppen@sbkgoteborg.se