Gemensam träning Nose Work 4/8

Välkommen på gemensam Noseworkträning - ej instruktörsledd. Denna gång blir det tema fordon vilket innebär att vi får hjälpas åt lite mer än vanligt. Vi kommer vara på annan plats än klubben (parkeringen till Torrekulla friluftsområde) för att få bättre plats för fordonssök. Vi som håller i träningen har tre personbilar ni får söka på men för att få till ett ännu bättre träningspass så använder vi även gärna era bilar. Kom därför gärna i bil som du är OK med att andra (inte alltid så vana) ekipage söker på! 

Tid: Torsdagen den 4 augusti klockan 18

Plats: Parkeringen Torrekulla friluftsområde

  • Tema fordon

  • Minst 3 fordon att söka på (men ju fler av er som har med egna bilar, desto fler blir det ju)

  • Doft: Vi inleder med Eukalyptus för de hundar som bara kan det och lägger därefter till Lagerblad - beroende på er som anmäler er och vilka dofter hundarna kan!

  • Max 15 deltagande hundar - först till kvarn. Det är OK att vara med med mer än en hund men vi flyttar inte gömmor mellan hundarna. 

  • Träningen är enbart för klubbmedlemmar.

  • Avgift 40 kr/tillfälle swishas vid träningstillfället

  • Stefan Alfredsson, Ingela Käll och Camilla Kaneflo ansvarar för att sätta ut gömmorna

  • Om du har frågor/funderingar så hör av dig till nosework[at]sbkgoteborg.se

  • Sista anmälningsdag 1 augusti 2022

Observera att vi som sätter ut gömmorna inte är instruktörer inom nosework utan det här är ett tillfälle för att träna gemensamt för klubbmedlemmar.

Tänk på att om din hund är ovan vid att träna i andra miljöer än hemma så kan en ny miljön vara nog så utmanande och svår. Eftersom vi den här gången befinner oss “ute i allmänheten” så kan det också dyka upp andra störningar i form av joggare, hundar på promenad osv.

Klicka här för anmälan


Inofficiell dubbelutställning 2022

Nu är det snart dags för inofficiell hundutställning - helgen 17-18 september.
Klicka här för mer information och anmälan!


Styrdokument och andra filer

Söker du som medlem eller instruktör efter klubbens styrdokument eller andra viktiga filer - kika in på den nya sidan där vi har samlat alla viktiga dokument.
Du hittar de även under -> Om klubben -> Styrdokument och andra filer.

Saknar du något? Kontakta webbgruppen@sbkgoteborg.se

 


Funktionärshjälp sökes!

Är du intresserad av att hjälpa till som funktionär? Då har du hittat rätt. I detta inlägg kommer det kontinuerligt att läggas upp funktionärsuppdrag.

Agilitysektorn
Är du intresserad av agility och vill hjälpa klubben att få fart på agilitysektorn igen? Som det ser ut nu finns det för få medlemmar i sektorn för att orka hålla den igång, men de som sitter där är erfarna och ser fram emot att få nya medlemmar till gruppen :)
Är du intresserad: maila agilitysektorn@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Frida Setherberg.

Köksgruppen
Köket är alltid ute efter fler medlemmar. Gruppen sköter köket vid flera tillfällen per år: tex tävlingar, utställning och andra event. Det är en bra inkörtsport för dig som är ny medlem att lära känna nya klubbkamrater och du är alltid uppskattad i köket. Intresserad? Maila koksgruppen@sbkgoteborg.se eller ta kontakt med Maria Kallin Lundström.